Nye spejdere

Som nystartet spejder må man være med en måneds tid inden indmelding i gruppen. Når man så er indmeldt, giver gruppen et spejdertørklæde, som man skal have på hver gang man er til spejder.

Uniformen kan købes efter noget tid, men er ikke et must.

Knivbevis er noget de fleste spejdere går op i – de lærer,  hvordan man bruger en kniv rigtigt, og hvornår man må. De behøver ikke selv at have en kniv, da gruppen har flere man kan låne i starten. Samtidig skal det nævnes, at knivbevis trods alt kun kan bruges til spejder. Kniv til og fra hytten skal være i en taske.

Indmeldelse sker ved at følge dette link: https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/signup/3603

Mails sendt fra Medlemsservice har det med at ende i spam, så tjek din spambakke med mellemrum.

Uniform og mærker

En uniform er ikke et krav, men der går normalt ikke lang tid, inden nye spejdere gerne vil være “lige som de andre”. Ved indmeldingen får man et tørklæde, men uniformen må man selv skaffe. Ofte kan vi hjælpe med en brugt uniform, når man starter. Prøv at spørge en af lederne om dette.

Vi tager aktivitetsmærker til at sy på uniformen eller tørklædet. Det er der, vi lærer børnene at samarbejde og give plads til andre børn.

Efterhånden samler man som spejder en del mærker, og via dette link kan man få anvisning på den rette placering på uniformen.

Hvis du vil købe en ny uniform, sker det via Eventyrsport. Læs nærmere her:

KFUM spejderne | Officielle mærker og beklædning til KFUM (eventyrsport.dk)

Betaling af kontingent eller andre overførsler

Kontingent trækkes månedsvis, når der er tilmeldt et betalingskort.

Når du tilmelder dit barn til en lejrtur, betaler du for turen med mobile pay eller betalingskort som sidste led i tilmeldingen.